𝗠𝗲𝗱𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝘃𝗻𝗶 𝗸𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁 𝘇𝗮 𝗴𝗹𝗼𝗯𝗶𝗻𝘀𝗸𝗼 𝘀𝗽𝗿𝗼𝘀𝘁𝗶𝘁𝗲𝘃

Tokratni dogodek bomo izvedli s samozdravilnim zvokom in skalarnimi frekvencami Tesla generatorja. Izkušnja, ki bo v vas zagotovo aktivirala samozdravilni celostni proces in vas domov popeljala povezane v srcu.
Za uvod bomo naredili stresanje telesa, kjer se bomo popolnoma pretresli in sprostili napetosti iz telesa, kar nam bo omogočilo globlje zvočno popotovanje. S pomočjo šamanskih bobnov in ropotulj bomo “razstresanje” še dodatno podprli.
Saša, Jaka in Urban vas bomo varno popeljali na edinstveno zvočno potovanje skozi različne frekvence inštrumentov celega sveta in glasove podprte z skalarnimi valovi Tesla generatorja. Sprostitev bo vsekakor globinska in popolna.
Naše telo, misli, čustva in duh, so sestavljeni iz različnih frekvenc in vibracij, ki jih je dobro uglasiti, kot bi to storili z inštrumentom, da zopet zveni harmonično. Vzemi si čas zase in se okopaj v zvokih, ki te podpirajo v tvojih namerah.
Med kopeljo ležimo ali sedimo in samo poslušamo, meditiramo, opazujemo in predvsem čutimo, kaj se dogaja. Opazujemo lahko, kako subtilna je lahko naša zaznava vibracij iz okolja in neskončnosti ter na ta način poglabljamo svoje čutenje, svojo povezavo s Srcem – svojim centrom.
Zvok prvinskih inštrumetov, petja in frekvenc skalarnih valov nam omogočajo, da se človek ponovno poveže s svojim bistvom – esenco zavesti. Teslin generator v prostor oddajaja skalarane valove v zlatem rezu, ki vsem živim bitjem nudi harmonizirano elektromagnetno – skalarano polje. Teslove skalarne naprave pomagajo prodreti v vzročno jedro globine zavedanja ter integrirati neusklajene tokove zavesti, misli, občutkov in celične strukture vse do obnove na telesni ravni.
Zvočna skalarna kopel je zastavljena tako, da vsak prejme točno to, kar v danem trenutku najbolj potrebuje. Za nekatere je to globoka sprostitev in razbremenitev od vsakdanjega stresa, za druge pa harmonizacija in aktivacija notranjih procesov na celični ravni.
Kakorkoli, gre za izkušnjo, ki nas znova postavi v središče, poveže z našim notranjim bistvom in prispeva k dvigu naše zavesti.
Prijave so obvezne na email, plačilo pa lahko izvedete v naprej ali na dogodku.
Število udeležencev je omejeno.
𝗦𝗿𝗰̌𝗻𝗼 𝘃𝗮𝗯𝗹𝗷𝗲𝗻𝗶.
Cena? 60eu/osebo
Kje?Hram modrosti Sairama, Tbilisijska 59, Ljubljana
Kdaj? Petek 12.5. 2023 od 19.00 do 22.00
Kaj rabim s seboj? Udobno podlogo za ležanje, toplo dekco ali kovter, spalko, vodo…
𝗜𝗻𝗳𝗼 𝗶𝗻 𝗽𝗿𝗶𝗷𝗮𝘃𝗲
Saša 031 645 054 terapijekristalnasoba@gmail.com
Jaka 051 317 652 omensat@gmail.com
Urban 051 650 429 urban.brencic@gmail.com
𝗢 𝗻𝗮𝘀:
Saša Danilova.
Zvocni medij in prevajalka sporocil duse skozi petje, zvok in zvezdni jezik. Zvok je vibracija, ki je univerzalni jezik univerzuma, jezik duse. Iz tišine pride zvok in ta zvok je celoten obstoj. Po tem principu sama vodi pozornost skupine v tišino tega trenutka preko zvoka. S poglobitvijo v ta skrivnostni “zdaj” se tako skupinska zavest dotakne izvora, ter iz njega črpa navdih in energijo za vsa področja življenja.
Jaka Treven
Celostni terapevt s Tesla tehnologijo, raziskuje predvsem na zvočno-frekvenčnem delovanju samozdravilnih celostnih metod. Za seboj ima 27-letno duhovno pot, polno izkustev, s katerimi pomaga ljudem do boljšega zdravja in kvalitetnejšega življenja.
Deluje pa tudi na področju šamanskega zdravljenja.
Na dogodkih uporablja predvsem glasbila, uglašena na frekvenco zlatega reza 432Hz, ki
znanstveno dokazano odpira srce in sinhronizira celice v homestazo.
Inspiracija za spontano igranje predvsem prihaja iz notranjosti, ki je preprosta in
sinhronizirana z naravo Bitja, ki se zaveda, da je mir najvišja oblika zdravja, ki človeku
omogoča kvalitetno izkustvo bivanja na Zemlji.

Urban Brenčič
Se že vsaj deset let ukvarja s prvinskim zvokom, glasom, različnimi dihalnimi tehnikami in meditacijo.
Na zvočnih kopelih, dihalnih vajah in meditacijah, ki jih izvaja, uporablja različne inštrumente, ki izvirajo s celega sveta, navdih pa največkrat išče v naravi, kjer je ogromno zvokov, ki jih lahko prenese na inštrumente in glas.
Nekaj glasbil, ki jih uporablja: glas, gong zemlje, gong lune, didgeridoo, kristalne in tibetanske posode,
kalimba, piščal, šamanski boben, ropotulje, oceanski boben, zvončki, zvočne vilice, kitara, hang drum in še kaj se najde.

Date

Maj 12 2023
Expired!

Time

19:00 - 19:00

Location

Hram Modrosti Sairama Tbilisijska 59
Saša Danilova

Organizer

Saša Danilova
Phone
031317652
Email
terapijekristalnasoba@gmail.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja