Brezplačna prva izkušnja s Shakti Danceom ali Jogo plesa s Sat Pavan Kaur

PoZDRAVljeni,

v juniju, prvem poletnem mesecu, ko je čas za posvečanju koncentraciji in jasnosti misli (da bomo s koncem poletja in v začetku jeseni bogato in brezskrbno želi sadove svojega dela), vas vabimo na:

brezplačno prvo izkušnjo s Shakti Danceom ali Jogo plesa

s Sat Pavan Kaur

v četrtek 8. in 15. junija 19.30 – 21.15

v Hramu modrosti

Tbilisijska cesta 59

Ljubljana – Vič

Sat Pavan Kaur pomeni “Princesa / Levinja miline in resnice, ki je nosilka prane, diha življenja”.

Sat Pavan Kaur uči jogo že 30 let, skoraj dve desetletji kundalini jogo ter več kot deset let Shakti Dance ali Jogo plesa. Njena posebnost je, da svoje delavnice vedno podpre in multiplicira njene učinke z vrhunskimi eteričnimi olji.

Shakti Dance® je joga plesa, vadba, ki združuje jogo in ples. Razvila jo je Sara Avtar Kaur, učiteljica kundalini joge in Shakti dancea, na osnovi jogijske filozofije. Sat Pavan Kaur svoje delavnice in vadbe podpre še z magičnimi učinki vrhunskih eteričnih olj terapevtskega učinka, ki na vsakem srečanju pobožajo, objamejo in podprejo tam, kjer je v tistem trenutku potrebno in vas tako odprejo za še globljo izkušnjo sebe skozi čudovito radostno jogijsko prakso, ki jo ponuja Shakti Dance®.

Shakti Dance® deluje hkrati na fizično, energetsko in mentalno telo. Učinki Shakti Dancea so takojšnji: po vadbi se boste počutili polni energije, hkrati pa globoko sproščeno. Zavest duše skozi Shakti Dance® rodi izkušnjo naše resnične vibracije, naše esence, ki je radostna in svetla. Ko je enkrat prebujena, se spontano manifestira v našem vsakodnevnem življenju.

Shakti Dance® je primeren za vsakogar: moške in ženske vse starosti. Za vadbo ne potrebujete nobenega predznanja iz joge, niti iz plesa. Če imate radi glasbo, jogo ali ples, potem vam bo Shakti Dance® zagotovo všeč. In tudi če vam glasba ali joga ali ples ni(so) všeč, je prav Shakti Dance® morda odgovor, ki ga iščete… Pomaga vam namreč poiskati vaš notranji ritem in uživati v njem. Ko najdete stik s svojim resničnim jazom, postane tudi korak z bližnjimi in celotnim univerzumom lahkotnejši in bolj radosten.

Kako poteka vadba Shakti dance®a?

Shakti Dance® je osemdelna ali ashtang joga, kar ponazarja tudi osem delov same prakse joge plesa:

  1. uglasitev: povezovanje s kreativnim izvorom in vodstvom znotraj nas
  2. odpiranje tokov prane s shakti tekočimi razteznimi vajami
  3. stoječe vaje ob preprostih, ponavljajočih se plesnih korakih za krepitev življenjske energije in elektromagnetnega polja
  4. prosti ples
  5. sprostitev
  6. celestialna komunikacija/mantrična koreografija za uskladitev skupinske energije
  7. meditacija v tišini za potop v notranjo tišino
  8. Shakti dance zaključimo z zaključno mantro, ki nas prizemlji, osredini in nas obda z avrično zaščito

 

Čeprav vsakokrat ustvarimo krovno tematiko Shakti Dancea in ga podpremo še z namero, pa joga plesa nikoli natačno ne napove, kam te bo odpeljala: v ekstatične radosti, v globine na srečanje s (tudi bolečimi) spomini ali kamorkoli vmes. Kamorkoli že – je kot pobeg v topel objem, ki sprejema, hrani in varuje, predvsem pa globoko zdravi.

V juniju se bomo na Jogi plesa posvetili koncentraciji, jasnosti misli in fokusu na to, kaj želimo manifestirati v svetu. To bo zgradilo močan temelj za določanje in doseganje svojih ciljev. Pri tem nam bodo pomagala eterična olja, kot so rožmarin, bazilika, limona in pepermint.

Zagotovi si svoje mesto na delavnici s prijavo na info@bit-je.si.
Več informacij na 031 377 232.

Prisrčno dobrodošli!

Majda

in

Sat Pavan Kaur

Date

Jun 08 2023
Expired!

Time

19:30 - 21:15

Location

Hram Modrosti Sairama Tbilisijska 59
Sat Pavan Kaur

Organizer

Sat Pavan Kaur
Phone
031 377 232
Email
info@bit-je.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja