Izvorni Sveti plesi Gurdjieff

Kaj če bi počeli določene gibe, ki spreminjajo strukturo živčnega sistema? In bi znova vzpostavili stik z vašo primarno inteligenco?

Harmonizacija, deavtomatizacija, regeneracija, stabilnost, prisotnost, višja stanja zavesti in povezovanje sinaps so ključne besede, ki opišejo učinek gibalne metode Izvorni / Sveti plesi po metodi Gurdjieff na vas in vaše delovanje.

Gre za specifične gibe in prostorske forme, ki ne zahtevajo predznanja ali posebne telesne pripravljenosti. Na način, da počnete nekaj, kar doslej še niste, vaše telo spomnijo na potencial, ki je pri odraslih večinoma neizkoriščen. Ko vzpodbudimo potencial telesa, spremembi sledijo tudi misli in čustva.

Program je še posebej primeren za ljudi, ki opažajo, da jim misli črpajo energijo. Posebna glasba, ki spremlja gibe, namreč pripomore, da hitreje izkusite stanje prisotnosti, zavedanje, umirjen um in umirjena čustva.

Poskusite, da ugotovite, ali vam ustreza in kaj vam prinese:
– samoopazovanje
– razumevanje, kako nezavedni mehanizmi vplivajo na naše telo
– spoznanje o tem, kako nas navade in značajske lastnosti ovirajo
– če bi zares živeli pristno, zavestno in prisotno.

Z vami bo Kristina De Ventus, svetovna in štirikratna državna prvakinja ter mednarodna inštruktorica gibalno-plesnih metod. V 25-letni profesionalni plesni karieri je sodelovala s številnimi priznanimi koreografi. Danes predaja sisteme gibov, plesov, vaj in meditacij, ki sodobnega človeka vodijo v harmonizacijo telesa in uma.

Cilj njenih metod Inteligentno gibanje je odpravljanje navad, prepričanj, avtomatizmov, strahov in stresa. Človeku prinesejo ponovno čudenje, radovednost in raziskovanje skozi lastno telo kot tudi direktno doživetje samega sebe ter s tem odkrivanje mehanizmov, po katerih deluje.

Več o delavnici na povezavi  https://hbi.si/gib-gurdjieff
Datuma sta dva – 3. in 17. 6. Lahko se udeležite obeh terminov ali enega.

Date

Jan 23 2023
Expired!

Time

18:30 - 19:45

Location

Hram Modrosti Sairama Tbilisijska 59

Organizer

Kristina De Ventus

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja