JUCELINO NOBREGA DA LUZ prvič v Ljubljani

Prisrčno pozdravljeni,

z navdušenjem vam želim sporočiti, da bomo v Hramu Modrosti Sairama gostili izjemnega zdravilca, vidca in duhovnega svetovalca JUCELINA DA LUZ iz Sao Paula v Braziliji.

JUCELINO NOBREGA DA LUZ
izjemno priznani zdravilec, videc in duhovni svetovalec
Nostradamus današnjega časa bo imel seminar in terapije

30.11. in 1.12.2023
V HRAMU MODROSTI SAIRAMA
Tbilisijska 59, Vič
Ljubljana

seminar 30.11.2023
17.00 – 21.00

individualna svetovanja in terapije
30.11.2023
od 8.00-17.00 (od 13.00-14.00 kosilo)

1.12.2023
od 8.00-20.00 (od 13.00-14.00 kosilo)
Vse bo prevajano v slovenščino

 

MOČNI DUHOVNI SEMINARJI Z JUCELINOM DA LUZOM

POT DO BOLJŠEGA ŽIVLJENJA, 

OZDRAVLJENJE TELESA IN DUHA

 

KDO JE PROF. JUCELINO NOBREGA DA LUZ?

 

Jucelino Nobrega da Luz je eden najboljših svetovnih duhovnih zdravilcev in medijev današnjega časa. Zdravi in dela s kozmično energijo in energijskimi tretmaji. S tem ustvarja v posamezniku pretok, ki viša njegovo vibracijsko raven in deluje v smeri zdravljenja.

S svojo metodo duhovnega zdravljenja vključno z duhovnimi operacijami, je Jucelino pomagal že več kot 2 milijonoma ljudi.

 

Na tisoče ljudi, ki se jih je dotaknil, je prejelo veliko kozmične energije in pozitivne spremembe v svoje življenje..

Njegovi seminarji in individualna srečanja so namenjeni vsem tistim, ki jih zanima zdravljenje telesa, duha in duše.

Ima uvide tudi v bolezni, ki jim sodobna medicina še ne pozna vzroka.

 

Namenjeni pa so tudi vsem tistim, ki so odprti za navdihujoče vizije in želje, da si s tovrstnim znanjem razširijo zavest in si obogatijo življenje.

Jucelino je globoko povezan z Izvorom, iz katerega črpa svojo moč in jasnovidnost.

S svojo jasnovidnostjo in vizionarstvom želi prispevati k naši bolj ozaveščeni prihodnosti.

 

Zato mu ljudje na različnih koncih sveta z zaupanjem prisluhnejo.

 

63 letni Jucelino je eden najbolj priznanih prerokov in vidcev tega časa.

Prekognitivne sanje ima že od svojega devetega leta. Temu naravnemu daru je posvetil svoje življenje. S pomočjo svojih duhovnih mentorjev se je naučil neustrašno potovati v prostoru in času ter opazovati prihodnje dogodke, ki imajo daljnosežne vplive na Zemljo in usodo vsakega človeka. Sanjal je nešteto napovedi, ki zadevajo posameznike, pa tudi naravne in druge dogodke. Te napovedi dokumentira v pismih in obvešča prizadete ter ustrezne vlade.

Jucelino da Luz je edini napovedal teroristične napade na Svetovni trgovinski center v New Yorku septembra 2001 in smrt Michaela Jacksona. Napovedal je na primer tudi azijski cunami 26. decembra 2004, napad v Madridu 11. marca 2004 in potres v Fukušimi 11. marca 2011. Predvidel je tudi Covid19.

Angleški princezi Diani je napisal dva pisma in jo opozoril na nevarnost, za kar se mu je pismeno zahvalila.
Pariško občino in Cerkev je tudi pismeno opozoril na točni datum požara v cerkvi Notre Dame.
Ameriškemu predsedniku Donaldu Trampu je ob drugi kandidaturi za predsednika napisal, da je njegovo poslanstvo biti samo enkrat izvoljen.
Opozoril je pismeno tudi hrvaško vlado o potresu 5. do 6. stopnje pred približno tremi leti v okolici Zagreba.

Prav tako opozarja na potres 8.stopnje v Zagrebu in okolici16.marca 2027. Povedal pa je tudi, da se nahaja okrog le 60 km od Zagreba nuklearna elektrarna Krško, ki se bo ob potresu poškodovala, če je ne bodo dodatno zaščitili. . . . .itd. itd.

Vse te izjave njegovih preroških sanj so dokumentirane in registrirane. Dosegel je veliko prepoznavnost s stotinami intervjujev za skoraj vse brazilske tiskovne hiše, za mednarodne televizijske in radijske programe, za časopise, revije in za internet.

Napisal je tudi številne knjige.

Njegov namen je bil dati ljudem nekaj učinkovitega, kar jim bo pomagalo pri soočanju z obstoječimi in prihodnjimi izzivi (zlasti tistimi, ki se nanašajo na naše zdravje).

 

INDIVIDUALNA SREČANJA

ZDRAVLJENJE IN NAVDIH ZA VSA ŽIVLJENJSKA VPRAŠANJA

 

Zdravilec Jucelino Nobrega ima dar obvladovanje različnih tehnik zdravljenja, med drugim tudi duhovne operacije in duhovno kirurgijo. Smiselna dopolnitev energetsko zdravilnega dela so individualna medijska svetovanja in razgovori. Zajemajo lahko najrazličnejše teme: od osebne stiske, zdravja, zdravja družine, financ, službe, razvoj, okoljske težave,(vročine, suše, pozebe, vojne, vlaganja, politike . . . )

Jucelino vam bo odgovoril na vsako vaše zastavljeno vprašanje. Zato je dobro imeti natančno napisana vsa vprašanja in podvprašanja.

Pri osebnem svetovanju in zdravljenju se poskušamo popolnoma osredotočiti na svoj problem ali izziv.

Pomaga nam razumeti, kje tičijo globji vzroki za neljube dogodke, ki nam grenijo življenje in tudi poiskati rešitve za njih.

 

Jucelino Nobrega da Luz se poveže z duhovnimi vodniki posameznika, ki potrebuje nasvete in pomoč…Z vso jasnostjo razkrije ustrezno rešitev za njegove težave in navdihe.

 

Pri pridobivanju vseh potrebnih informacij, svetovanju in zdravljenju, pa zmeraj spoštuje osebno izbiro in svobodno voljo.

 

Prof.Jucelino smatra zdravje ne samo kot odsotnost bolezni, marveč tudi kot posedico joie de vivre (ustvarjalnost in ljubeče ravnanje s samim seboj in hkrati z drugimi).

Zato nam želi Integrirati izpolnjujočo moč radosti in sreče v naše življenje, odstraniti ovire s poti, nas povezati z polnostjo našega potenciala ter nam vzpostaviti povezavo z najvišjimi duhovnimi močmi, ki nam prinesejo koristne odgovore.

Kot popolnoma ozaveščen medij je prof.Jucelino namenjen vsem ljudem, ki iščejo zdravljenje telesa, uma in duše ter navdihujoče vizije ter želijo s tem znanjem razširiti svojo zavest in si obogatiti življenje.

Med komunikacijo s prisotnimi je Jucelinova zavest usmerjena tako v preteklost, sedanjost in v prihodnost. To mu omogoča napovedati razvoj s tako visoko stopnjo zadetkov.

Njegova resnicoljubnost in visoka stopnja osebne integritete ustvarjata osnovo zaupanja že od prvega trenutka srečanja z njim.

 

Če želite tudi psihično operacijo, prosim, povejte vnaprej.

Indivdualna srečanja trajajo okvirno pol ure.

PPP za terapijo in svetovanje je 70€.

SEMINAR

Na seminarju bo prof. Jucelino Nobrega da Luz podajal ekskluzivne informacije.

Njegov seminar in tudi individualna srečanja so namenjena vsem tistim, ki jih zanima zdravljenje telesa, duha in duše.

Namenjeni pa so tudi vsem tistim, ki so odprti za navdihujoče vizije in želje, da si z tovrstnim znanjem razširijo svojo zavest in si obogatijo življenje.

V današnjih turbolentnih časih lahko Jucelinova nadnaravna sposobnost prinaša ljudem pomembna spoznanja. Izjemno zdravilen vpliv ima tako na fizično kot tudi na psihično telo. Prinaša lahko direktne ozdravitve, finančne rešitve in neprecenljivo pomoč v nadaljnjem razvoju življenja…

Jucelino na seminarju vsaki osebi posreduje zdravilno energijo in osebno duhovno vodstvo. S tem omogoči, da lahko izboljšamo fizično, osebno in tudi poslovno raven za naše osebno in skupno dobro.

Proti koncu seminarja Jucelino zdravi vsakega udeleženca z uporabo prenosa energije in krepitvijo samozdravilne moči.

Ob energijskem zdravljenju so udeleženci zmeraj deležni tudi globokega razumevanja svojih bisvenih življenjskih vprašanj.

 

Prof.Jucelino Nobrega da Luz vidi v svetu tako pozitivne (nam prijazne) kot negativne energije (nam nevšečne). S svojimi opozorili želi prispevati k daljnosežnim spremembam in rešitvam. Želi, da gradimo miren, cvetoč, pravičen svet, v katerem lahko ljudje svobodno razvijamo svoje darove in potenciale ob spoštovanju vseh drugih. Njegova posebna skrb je tudi naše okolje. Vidi drastične nevarnosti, ki prežijo zaradi prekomernega izkoriščanja narave in naravnih virov. Opozarja nas, da je ZDAJ čas za prav vsakega posameznika za odločno ukrepanje v izogib vsem težavam, ki bi sicer sledile.

Pravi, da sta zavedanje in notranja rast naš izhod iz krize. Poslovnim in vsem drugim ljudem svetuje smer razvoja z ozirom na klimatske in druge spremembe s konkretnimi rešitvami.

 

Na tisoče dobro dokumentiranih videnj in zapisi z ekskluzivnimi informacijami v preteklih letih je Jucelino certificiral in pisma poslal vladam, oblastem, ZN, veleposlaništvom, podjetjem in posameznikom.

Jucelino želi samo opozoriti in zanj je izjemno pomembno, da ne vzbuja straha in panike. Njegovo vizionarstvo, s katerim želi prispevati k naši bolj ozaveščeni prihodnosti, ima resnično globoke temelje.

 

Že mnogi po svetu, ki so se srečali s tem izjemnim brazilskim učiteljem, zdravilnim medijem in jasnovidcem, so bili navdušeni nad njegovo iskrenostjo, znanjem in zdravilno močjo. Kljub vsemu pa ostaja ponižen in skromen.

 

Jucelino pravi:” Več boste vprašali, več boste izvedeli. Univerzum se odziva in se odpira z ozirom na naše reakcije in odgovarja na vaša vprašanja.”

Njegova povezanost z visokimi duhovnimi viri postane jasna, ko se njegovi veliki darovi pokažejo na njegovih močnih seminarjih in osebnih srečanjih. Njegova jasnovidnost napoveduje prihodnje dogodke in razvoj z neverjetno natančnostjo. In tudi njegove sposobnosti nadarjenega duhovnega zdravilca in modrega svetovalca v vseh življenjskih situacijah so vsakemu velika priložnost za razrešitev življenjske situacije.

 

Že mnogi po svetu, ki so se srečali s tem izjemnim brazilskim ućiteljem, zdravilcem in jasnovidcem, so bili navdušeni nad njegovo iskrenostjo, znanjem in zdravilno močjo.

Jucelino pravi:”Svetloba na koncu vedno zmaga.“

Prepričan je, da obstaja zdravilo, ki ga imenuje RAST NAŠE ZAVESTI.

PPP za seminar je 50€

Prijave in rezervacije za seminar in terapije:

Mail:motel.medno.majda@siol.net

GSM: 041 424 682 Majda Zabukovec Brčvak

 

PPP za seminar je 50€.

PPP za terapijo in svetovanje je 70€.

Prisrčno dobrodošli!

Jucelino Nobrega da Luz

in Majda

Date

Nov 30 2023
Expired!

Time

17:00 - 21:00