Moja mama in jaz – izkustveno doživetje skozi zgodbo, meditacijo, razrešitev in osvoboditev

Moja mama in jaz – izkustveno doživetje skozi zgodbo, meditacijo, razrešitev in osvoboditev

 
6. 6. 2023 – poseben dan, izbran za dogodek, ki se bo dotaknil slehernega srca.
Z branjem osebne, ganljive, iskrene in dotakljive zgodbe, ki jo bo z nami delila Branka Bilbija se bomo odprli močnemu čustvenemu procesu,
z namenom osvobajanja odnosa z mamo na vseh nivojih.
 
Sledil bo pogovor na temo – kaj želimo ozdraviti, izpustiti, blagosloviti v tem odnosu.
 
Potovanje skozi meditacijo, v kateri bomo lahko prepoznali lekcije duš obeh, videli celoto, ne samo delček slike obstoja, bo izkustveno doživetje.
 
Karmična razrešitev je določena z izkušnjami, zrelostjo, časom, toda v sebi lahko pripravimo prostor, da se to lahko zgodi, in na tem dogodku bomo nekaj časa posvetili prav temu.
Odnos z mamo je odnos z žensko v sebi. Ko je ta odnos ozdravljen, osvobojen, lep in čist, je tudi izvorna ženska tista, ki jo živimo skozi sleherni trenutek. Ni več strahov pred kaznijo, dvomi se razpršijo …
 
Dotaknile se bomo tudi sebe v vlogi mame in energijsko prečistile in osvetlile našo pot mame, kar je blagoslov za naše otroke, saj jim s tem tlakujemo lepšo pot.
Potovali bomo z zvokom, ki nas bo objel, blagodejno sprostil in pomagal, da se čim več energij, ki so bile ujete, sprosti. Esenca vrtnice bo objela in odpirala naša srca …
 
Na koncu bom intuitivno odgovarjala na vprašanja, ki se bodo porajala med dogodkom.
 
Branka Bilbija je rahločutna umetnica, s katero sva se takoj ujeli, začutili in objeli. Z nami bodo čudovite slike njenih posebnih obrazov duše.
 
V čudovitem ambientu Hrama Modrosti, za katerega tako lepo skrbi Majda Zabukovec Brčvak se z lahkoto doseže stanje sproščenosti in občutka varnosti.
 
S seboj prinesite steklenico vode.
 
Prispevek za dogodek: 33€
Število udeležencev omejeno.

Date

Jun 06 2023
Expired!

Time

18:00 - 21:00

Location

Hram Modrosti Sairama Tbilisijska 59

Organizer

Vesna Neferamis