PARTNERSTVO – STE PREPRIČANI, DA SI GA SPLOH ŽELITE?

Sem Alenka Zajc terapevtka karmične diagnostike in regresoterapevtka. Od leta 2010, ko sem zaključila šolanje Karmične diagnostike pri g. Marjanu Ogorevcu se preko individualnih obravnav in delavnic, intenzivno ukvarjam z raziskovanjem naravnega zdravljenja in delu z energijskim svetom. Sem tudi TUINA maserka, hipnoterapevtka in mojstrica Reikija. Moja poklicna pot me je pred 6. leti popeljala tudi v raziskovanje blokad na spolnem področju in tako sem izoblikovala svojstvene delavnice Nega spolne in seksualne energije, ker se učimo TANTRO oz. spolnost za dušo. Tokrat sem se odločila, da naredim enodnevno delavnico na temo partnerskih odnosov, saj se v današnji poplavi vsega tema še kako aktualna.

 

Najprej moramo vzljubiti sebe, šele potem je čas, da v naše življenje povabimo partnerja s katerim se podamo na pot OBILJA SKUPNEGA USTVARJANJA. Samskost ni osamljenost, to je proces do kvalitetnega partnerstva. In partnerstvo NI ekskluzivna pravica nad partnerjem temveč SVOBODA BIVANJA IN USTVARJALNOSTI.

Cilj delavnice je, da ugotovite kakšna so vaša stališča do partnerstva. Ali se morda izogibate partnerstvu, samo zato kjer nikjer ne vidite dobrih? Pogledali bomo ali si vedno izbirate partnerje, ki obsojajo vaše bitje in telo enako, kot sami obsojate sebe? Ali se od nekdaj zavedate, da imate možnost izbire? Ali sta z nekom samo prijatejla, ki seksata in se družita? Kaj, če v partnerstvu ne bi obstajal noben včeraj? Ali se v vašem partnerstvu vedno znova pojavlja isti scenarij ? ALI STE PRIPRAVLJENI NA OBILJE SKUPNEGA USTVARJANJA? Ali ste pripravljeni na ustvarjanje prihodnosti v sedanjosti? Če ja, potem je ta delavnica prava za vas.

Delavnica bo vseskozi energijsko podprta z moje strani, veliko bo praktičnega dela, vaj, kratkih meditacij kjer bomo resnično pogledali v svoje najbolj skrite kotičke duše in tja kjer morda še vedno najbolj boli. Urili se bomo v zaznavanju fizičnega, mentalnega, čustvenega in duhovnega telesa. Delali bomo celostno na vseh nivojih hkrati. Delavnica bo poučna in zabavna ter podprta s KARMIČNO DIAGNOSTIKO. To pa pomeni, da bomo sproti s terapevtskim pristopom razreševali ovire, ki se bodo pri posamezniku pojavile tekom delavnice. Kar pa je ključno; dobili boste orodja s katerimi si boste lahko kasneje sami pomagali v vsakdanjem življenju in sicer na vseh področjih ne samo v partnerstvu.

 

SE VESELIM DRUŽENJA Z VAMI!

 

VODI

Alenka Zajc

Terapevtka karmične diganostike in regresoterapevtka

 

KRAJ

Hram modrosti Sairam

Tbilisijska 59 Ljubljana

ČAS

Sobota 27.5. 2023 OD 9. DO 14. URE

CENA

delavnice je 150 eur

PRIJAVE

alenka.zajc73@gmail.com in na tel. št. 041-761-292

Date

Maj 27 2023
Expired!

Time

09:00 - 14:00

Cost

150.00€

Location

Hram Modrosti Sairama Tbilisijska 59

Organizer

Alenka Zajc
Phone
041 761 292
Email
alenka.zajc73@gmail.com