Pot v žarišče zavesti

Čas samo za vas, z pozitivno energijo nabita seansa, ki vas popelje v stik z vašo notranjostjo

Nikakor se ne sprijaznite s slabim počutjem, rajši nekaj naredite za svoje telo v smeri zdravja. Takšna spodaj opisana terapija je odločna podpora fizičnemu in energijskemu telesu. Najboljša in najbolj naravna podpora imunskemu sistemu. Običajno se ob zdravstvenih težavah poslužujemo zdravil, ker je to hitrejše in najbolj enostavno. Pri tem pa ne pomislimo, da je za naše stanje kriv porušen energijski sistem. Komunikacija z energijami in našim telesom je zelo pomembna za naš napredek v boju proti sintetičnim zdravilom, ki samo prikrivajo dejansko stanje.
Dejansko ne obstajajo neozdravljive bolezni, pač pa ljudje, ki niso pripravljeni spremeniti svoje misli in izničiti bolezen.

Prijave: info@kvadrus.si

PROGRAM:

1. 5-10 min uvodna meditacija za povezavo z vodniki in soncem
Za lažje razumevanje dogodka je potrebno telo umiriti, ga pripraviti na energijski pretok in ga povezati s soncem.

 

2. STIMULACIJA ENERGIJSKIH KANALOV
Izkušeni bioenergijski terapevt bo preveril vaše telo. Če želite izvedeti, kaj se dogaja z vami, zakaj ste brez energije, se prepustite našemu terapevtu. Pred prijavo se ustavite,se pogovorite sami s seboj in definirajte vaš energijski deficit. Ugotovite, kje vas kaj boli in kaj bi radi dosegli. Celotna terapija traja 45 min (diagnostika cca. 10 minut, preostali časa je namenjen energijskemu zdravljenju).

 

3. PSIHOKINEZATo je postopek dojemanja telesa in uma. Tako telo kot um imata svojo frekvenco, ki sta povezani med sabo. Med tema dvema frekvencama so misli, ki popolnoma zmedejo delovanje telesa. Psihogeni preporod telesa je preprosto dojemanje, da lahko z energijskimi terapijami popeljemo telo v boljši jutri. Namesto da stojimo na mestu, jokamo in se smilimo sami sebi, stopimo naprej, sicer na nam manj znano pot, ki je telesu dejansko znana. Naše telo ima namreč izjemen spomin iz prejšnjih življenj, le spomniti nas mora nekdo, kako nam je nekoč že bilo lepo.

 

4. PREGLED NOG IN KRAJŠA LIMFNA DRENAŽA:

Sodobni način življenja nas je prisilil k sedenju in uživanju slabe hrane, zato bo sprostitev limfnih kanalov zelo dobrodošla za razstrupitev telesa.

 

5. KRAJŠA REFLEKSNA MASAŽA DLANI

Refleksna masaža dlani ni tako popularna kot masaža nog. Je pa vseeno zelo, močna in blagodejna za telo. Dosežemo čisto vsak del telesa.

 

6. Predstavitev programiranja vode ali hrane

Predstavili vam bomo način, kako se izboljša kakovost vode ali hrane.

 

DARILO ZA VAS

KRAJŠA MASAŽA HRBTA Z KRISTALOM KALCIT

Rožnati kalcit je kamen miline, pomaga do čustvenega ravnovesja. Podpira srčno čakro, pomirja nas in usmerja k pozitivnem razmišljanju. Pomaga čistiti globoke čustvene vzorce in travme iz preteklosti. Ravno zato, je dobil mesto v našem programu

 

Lokacija:

HRAM MODROSTI SAIRAMA

Tbilisijska 59, Ljubljana

(pritličje zgradbe, takoj za BLUE BAROM) veliko parkirišče ob zgradbi.

Kdaj:  četrtek, 29.6.2023 ob 17. uri

Prijave: sprejemamo do srede,  27.6.2023 na info@kvadrus.si  (prosim pohitite z prijavami, saj je število udeležencev omejeno), največ 18 strank na enkrat.

SODELUJOČI:

Miroslav Kain, bioenergetik

Marijan Ščukovt,bioenergetik,terapevt, reiki mojster,mojster meditacije, vedeževalec

Tilen Pešak terapevt različnih protibolečinskih masaž.

Organizator:  TARAS, d.o.o. P.E. STUDIO KVADRUS, Jarška 36, Ljubljana

Cena: redna cena je 120,00 EUR, promocijska cena pa le 80,00 EUR.

Date

Jun 29 2023
Expired!

Time

17:00 - 18:00

Cost

80.00€

Location

Hram Modrosti Sairama Tbilisijska 59

Organizer

Taras d.o.o.
Email
info@kvadrus.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja