Predavanje: Postenje – popotovanje vase

Zakaj postenje?

Da se prečisti naše fizično telo, uredijo naša čustva in umiri naš um. Da vzpostavimo stik z najlepšim in najbolj ljubečim delom sebe, stik z Življenjem, ki se v tem prostoru in času izraža skozi telesa naše osebnosti.

Kje: Hram modrosti Sairama

Kdaj: 3.3. 2024, ob 17h

Prispevek: 9 evrov

Predava: Marija Kure, duhovna raziskovalka in voditeljica skupinskih postenj

Na predavanje se je potrebno prijaviti na spodnji povezavi, prosim pri svojem imenu dodajte Ljubljana:

https://www.zivetipolnobymarija.com/brezplacno-predavanje

POST ni stradanje, temveč del našega naravnega ritma. S postenjem očistimo in razstrupimo telo in ko je telo razstrupljeno, se izboljšata naše fizično in duševno počutje in poglobi notranji stik.

Postenje poseže v vse nivoje našega organizma in biti.

Poseže zelo globoko, ne samo v fizično telo, dotakne se tudi naših čustvenih in mentalnih ravni bivanja. Poseže v naše odločitve in odnose. Ko se organizem ne ukvarja s prebavljanjem hrane, vidimo mnogo stvari dosti bolj jasno in odločitve se mnogokrat, če je to potrebno, preprosto rodijo. Postenje nas prebuja tudi v čuječnost do najglobljih nivojev naše biti in vodi v prepoznavanje vrednot, ki sežejo v bistvo obstoja in bivanja.

Postenje je pot vase, pot odkrivanja inteligence narave, katere del smo.

Osebno se postim že 25 let, v preteklosti po navadi, ko sem bila pred življenjskimi prelomnicami. Pri meni običajno niso bile toliko povezane z zdravjem, kot z drugimi izzivi. In vsakič sem v postenju našla tisti globoki mir, ki mi je pokazal pot naprej.

Največja postna dilema:

“Bojim se, da ne morem vzdržati brez hrane, ker tako rad jem.”

Ne bojte se, vzdrži vsak, ki se odloči in ustrezno pripravi. 

Biti ob tekoči hrani je mnogo lažje kot biti na dieti, ker krvni sladkor ne niha. 

Postenje je srečanje s preseganjem. Z inteligenco In vsako preseganje nas bogati in zelo osreči.

Namen predavanja je podrobneje predstaviti vse koristi postenja kot enostavne in naravne metode, ki so se je posluževali tako naši predniki kot tudi izjemni umi človeštva.

Prisrčno vabljeni.

 

Prosim, da se prijavite na spodnji povezavi:

https://www.zivetipolnobymarija.com/brezplacno-predavanje

 

Nekaj o meni:

Kot deklico so me mučila vprašanja, kako sem nastala in kako je nastal svet. In ob odgovoru, da je vse delo boga, sem spraševala, kdo pa je potem ustvaril boga. Odgovora od odraslih nisem dobila. Tudi v krščanstvu ne.

Z velikim spoštovanjem sem prebirala vse, kar je v tistih časih pisalo o jogi in meditaciji in vedela, da bo nekega dne to moja pot … Želela sem biti uspešna in otroškemu umu se je zdelo, da bom lahko uspešna samo, če bom raziskovala na tem področju.

Po 28 letih odkrivanj, številnih obiskih duhovnih učiteljev, Indije in postenjih, nisem pametnejša, mogoče bolj skromna in hvaležna za to priložnost bivanja v tem telesu in v tem času in v predelu sveta, kjer je vsega v izobilju. Čeprav zelo boli, ko gledam, kako svet kliče po spremembi. Če bom lahko z vami podelila vsaj nekaj tega, kar sem zadnjih 28 let delala in poskušala živeti, bo moj cilj dosežen.

Date

Mar 03 2024
Expired!

Time

17:00 - 18:00

Cost

9.00€

Location

Hram Modrosti Sairama Tbilisijska 59