PRINAŠALEC SVETLOBE PONOVNO V SLOVENIJI: PANDIT DR. DINESH CHANDRA SATI doktor Vedske znanosti in Vedske astrologije

Pandit Dr.Dinesh Chandra Sati MA.PH.D. je doktor znanosti (Ph. D.) Jyotisha ( Vedske astrologije) in Sanskrta.
Poleg tega je Pandit direktor Himalayskega znanstvenega Jyotisha in Yagya instituta.
Je izjemno cenjen v mednarodnih krogih poznavalcev vedske kulture in ogromnega števila njegovih konzultantov.
V Ljubljani bo vodil osebne in poslovne konsultacije(svetovanja)ter Lakšmi seminar.
Dr.Pandit SATI nadaljuje davno tradicijo Vedske Jyotish družine iz Himalaye, iz Himalayski vasi Jyotir Matha, ki je središče poznavalcev Resnice, reda imenovanega – Shankaracharya.
Predstavlja Izvor vsega Vedskega znanja in centra Vedske Astrologije u Indiji.
Seminar in tudi osebne konzultacije (razen, če tega ne potrebujete) bodo prevajani v slovenščino.
Pred vami je resnično izjemna priložnost poslušati osebno razlago vaše natalne karte s pomočjo vedske astrologije (djotiša) iz ust Pandita, doktorja djotiša, ki se je že rodil v tradicionalno družino vedskih astrologov in Panditov.
Jyotish je Svetloba, Luč. Omogoča nam uvid v prihajajoče dogodke in njihov razvoj na različnih področjih našega življenja, kot so: zdravje, odnosi, prihodki, ljubezen, sreča, duhovnost in ostala področja. Jyotish ima preventivno in po potrebi tudi korektivno delovanje, saj nam lahko prepreči marsikatero nevarnost.
Poleg diagnostike trenutnega in tudi vse življenjskega stanja nam Jyotish lahko poda tudi informacijo, kdaj začeti nove aktivnosti in doseči maksimalen uspeh na področju zaposlovanja in biznisa, gradnje in nakupa stanovanjske enote, zakona, planiranja otrok, investicije, itd. Jyotish v praksi koristi Znanja, katera današnja kvantna fizika šele spoznava skozi moderne teorije.
Planeti imajo določeno gibanje in posledični vpliv na naša življenja. Lahko predvidimo, kako bi najbolje izkoristili njihove dobre vplive in ublažili malo manj dobre. Sade Sati nam pa pokaže, kdaj in kako se naj v življenju malce zaustavimo in pogledamo sebe in svoja delovanja.

PROGRAM DOGODKOV:
6.december 2023 – sreda
–Osebno djotiš svetovanje od 9.30 – 20.00
7.december – četrtek
–Osebno djotiš svetovanje od 9.30 – 20.00
-Seminar o starodavnem vedskem znanju in PUJA (sveti ritual) od 17.30 -19.30

Pandit dr.D.C.Sati nam bo na seminarju odprl vpogled v starodavna Vedska Znanja in modrosti ter prikazal njihovo benefičnost in praktičnost v vsakdanjem življenju.Svetoval nam bo, kako lahko vnesemo mir, harmonijo, blaginjo in srečo v vsakdanje življenje.
Večer se bo zaključil s svetim ritualom PUJO. To so vedski rituali za usklajevanje z zakoni narave in časa, za večji mir in skladnost v življenju posameznika tako na osebnem kot na poslovnem področju.
Lahko prinesete s seboj sadje in cvetje za pujo.
Prispevek je 25€.

8.december – petek
– Osebno djotiš svetovanje od 9.30-17.00
– Seminar – Priklic obilja (Lakšmi ) od 18.00 -20.30

Pandit Dr.D.C.Sati nam bo podal znanje, kako ustvariti pritok obilja (zdravja, harmoničnih odnosov, sreče, materialnih dobrin ) v naše življenje s pomočjo chantanja. Seminar se bo pričel s Pujo obilja (invokacija moči s pomočjo posebnega rituala )
Prispevek je 35€

9.december -sobota
–Osebno djotiš svetovanje od 9.30 – 20.00 ure
10.december – nedelja
–Osebno djotiš svetovanje od 9.30 – 20.00 ure
Dr.Pandit Sati ima dolgoletne izkušnje skozi tisoče in tisoče osebnih svetovanj in mnogo seminarjev. Podal nam bo poglobljen in izčrpen uvid v poslanstvo, darmo, življenjske naloge in preventivne ukrepe za izboljšanje življenjskih situacij.
Kdor bi želel, lahko dobi od Dr.Satija iniciacijo Guru Mantro (za harmonizacijo sebe in sveta okoli nas.)
Cena za to je 110 evrov..

Planeti imajo določeno gibanje in posledični vpliv na naša življenja. Lahko predvidimo, kako bi najbolje izkoristili njihove dobre vplive in ublažili malo manj dobre. Izvemo, kdaj imamo Sade Sati, ki nam pokaže, kdaj in kako se naj v življenju malce zaustavimo in pogledamo v sebe in svoja delovanja.

OSEBNO DJOTIŠ SVETOVANJE In POSLOVNO SVETOVANJE
Pandit dr.Dinesh Chandra Sati je več tisočim ljudem po vsem svetu nudil osebne konsultacije. Iz naše natalne karte ( to je nekakšna osebna izkaznica človeškega bitja in zemljevid življenja, ki je zasnovana na podatkih o rojstvu) nam pojasni naš značaj, talente, naša prednosti in tudi pomanjkljivosti. Časovno nam pokaže, katero področje življenja bo bolj v ospredju, osvetli in ponudi rešitev ovir, stisk, problemov. Pomaga nam, da bolje razumemo preteklost, sedanjost in pripomore k boljšemu razumevanju sebe in drugih. Daje nam vpoglede o naši karmi, darmi, poslanstvu.
Ponudi nam korektivne mere za izboljšanje situacij. Najučinkovitejše so YAGYJE (vedski rituali z ognjem, ki služijo povečanju pozitivnih vplivov ter zmanjšanju negativnih vplivov).Yagye so procedure (Vedski inženiring), ki podpirajo in povečujejo pozitivne vplive ter nevtralizirajo ali zmanjšujejo negativne vplive, ki so na poti ali pa so že navzoči v našem življenju. Yagye imajo dobesedno moč, da spremenijo našo usodo. Usoda še naprej obstaja in se odvija, vendar pa se lahko nevtralizirajo ali odstranijo negativnosti z uvedbo ustreznega protidelovanja
Kot direktor Himalayan Research Inštituta Pandit Sati nudi znanje djotiša, organizira izvajanje yagij, uči nove generacije Vedskih Panditov, vodi individualne in poslovne konzultacije ter ima seminarje po vsem svetu. Prihaja iz družine, ki je stoletja uporabljala znanje djotiša v himalajski vasi Jyotir Math.
Prav tako lahko dobite uvide na poslovnem področju kot so: kdaj začeti poslovanje, kdaj in katere poslovne priložnosti izbrati, se povezati s poslovnim partnerjem ali voditi sami podjetje ali sta si s poslovnim partnerjem značajsko in poslovno kompatibilna ali je pravo področje delovanja za vas ali bi vam kaj drugega bolj ustrezalo in še in še…
Če vas zanimajo odgovori, pogled v važna življenjska področja je SEDAJ IZJEMNA PRILOŽNOST za vas. Dobili boste odgovore in nasvete.za vse vaše dileme, nerešene odgovore, stiske, ovire, probleme in pa korektivne mere za izboljšanje situacije.
Pandit Dr.Sati v svojem individualnem svetovanju pripelje svoje kliente do globokih uvidov, spoznanj in razrešitev raznih življenjskih situacij. Lahko se izognete nevarnostim in neželjenim dogodkom. Dobite vpogled, kdaj je najboljši čas za začetek poslovanja, nakup ali prodaja nepremičnin, poroko, načrtovanje otroka, izobraževanje, potovanje, vselitev v hišo in še in še.
Pandit dr.Sati ponuja tudi konsultacije za lastnike, direktorje podjetij, pa tudi djotiš analizo za vaše podjetje.

Osebno svetovanje
1./ 60 minut –130 €
2./ 45 minut –100 €
3./ 30 minut — 60 €
Več o tem na www.vedic-astrology.eu

Dr.Sati vam lahko ponudi tudi Shanti Pujo za vaš dom, da se aktivirajo pozitivne silnice. Za vse tiste, ki si želijo večjo skladnost v svojem domu ali poslovnem prostoru.

Vse se bo odvijalo v
HRAMU MODROSTI SAIRAMA
Tbilisijska 59
Ljubljana Vič
Informacije in prijave:
motel.medno.majda@siol.net
GSM: 041 424 682 Majda

S svetlobo
Pandit dr.Dinesh Chandra Sati
in
Majda Zabukovec Brčvak

Date

Dec 06 - 12 2023
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Location

Hram Modrosti Sairama Tbilisijska 59

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja