Skupinsko odstranjevanje negativnih ovir

Duhovni zdravilec Thomas Dolački

 

Skupinsko odstranjevanje blokad in negativnih entitet. Med seanso se vsi prisotni osvobodijo negativne energije. Povprečen človek v današnjem razgibanem načinu življenja kopiči negativne vplive iz okolja, ki mu sčasoma oteži življenje, saj ne ve ali razume, da jo je treba sproščati na ustrezen način.

Skupina do 25 ljudi bo imela priložnost občutiti, kako se blokade odstanjujejo. Potek v sedečem položaju, brez dotikov. Nekateri ljudje bodo občutili izjemno močne občutke, nekateri pa nekaj dni po dogodku. Prav tako bodo vsi prisotni občutili morebitne energijske blokade svojih prednikov, ki jih blokirajo v življenju.

 

Thomas Dolački

»Z duhovnim svetom sem v stiku že od rane mladosti. Čudne življenjske okoliščine so me pripeljale na pot dela z ljudmi.

Trenutno z 12 letnimi izkušnjami iz leta v leto izboljšujem kvaliteto svojega dela in lastnega razvoja. Želim čim bolje pomagati ljudem s težavami. Vsako leto z avtom prevozim več kot 100.000 kilometrov, da bi pomgal ljudem s specifičnimi težavami. Moj dar je prirojen, ne uporabljam tehnik ali ostalih materialov.

Pomagam vam olajšati vpliv energije, ki vas blokira. To so velikokrat tudi vplivi po rodovni liniji in ostale entitete. Hujši primeri se ne morejo takoj znebiti negativne energije, zagotovo pa bodo občutili olajšanje.

V zadnjih letih intenzivno in že nekaj več kot desetletje uporabljam svoj dar spoznavanja energije in njenih sil, kozmičnih zakonitosti večnega boja dobrega nad zlim.

S tem delom pomagam ljudem vzpostaviti harmonijo med duhom in telesom. Zelo občutljiv sem do tistih v stiski. Zato tudi kot humanitarec pomagam, kadar le lahko. Z veseljem se odzovem vsakemu povabilu.

Starši, družina in prijatelji so se pogosto opažali, da sem dobival vizije, ki so se uresničevale. Sčasoma sem spoznal, da imam dar, ki v bistvu spi v vseh nas, le redki izmed nas pa se tega zavedamo in ga uporabljamo v prizadevanju izboljšanja sveta.

S svojim darom vam pomagam uravnovesiti nadaljnjo življenjsko pot v samospoznavanju, svetlobi in sreči na vam sprejemljiv način.

 

O meni tudi nekaj na:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja