Majda Zabukovec Brčvak

Mojstrica Rituala hoje po žerjavici, Djotiš svetovalka, terapevtka Povezave z božansko ljubeznijo (Divine Love Connection), organizatorka predavanj, delavnic, seminarjev in terapij.

V Hramu modrosti Sairama imam namen združevati in povezovati ljudi na poti duhovnega in osebnega razvoja ter jim podajati znanja in spoznanja skozi delavnice in svetovanja.

O meni

Kdo sploh sem jaz?

Vprašanje, ki sem si ga dolgo zastavljala in iskala odgovore na vseh mogočih delavnicah, šolah, v knjigah, pri gurujih in drugih mojstrih.

Spoznavanje življenja onkraj vidnega mi je bil vedno velik izziv. Intuicija me je vodila skozi labirint izkušenj in iskanja. Danes sem zadovoljna z vsem, kar mi je življenje prineslo. Hvaležna sem za vsa darila, ki so padla v moje naročje. Tudi darila, ki so mi prinesla bolečino in žalost. Vse to me je izoblikovalo v osebo, kakršna sem danes. Zavedam se mogočne Univerzalne energije, Sile, ki navkljub naši svobodni volji, vseeno daje končno usmeritev našega življenja. S spoznavanjem sebe sem se začela zavedati bogastva v človeku.. Po končanem študiju gradbeništva me je pritegnila izgradnja stavb, zaključevanje obrtnih del, nastajanje nečesa novega. Želela sem svobodo kreativnosti, zato sem izbrala samostojno poslovanje. Sledilo je obdobje zunanje lepote z izraelsko kozmetiko. Veselje v druženju z ljudmi pa me je potem pripeljalo v hotelirstvo.
A ves čas me je v ozadju spremljala moja raziskovalna žilica po odkrivanju globine življenja.

Veliko znanja mi je podal svetovno uspešni motivator Bob Proctor kot tudi dr.Špelca Morojna na Poslovno duhovni akademiji.
Na poti raziskovanja sem se srečevala z mnogimi velikimi mojstri duhovnega znanja. Avatar Sri Satya Sai Baba je imel ključen vpliv pri mojem iskanju, ki mi je odkril skriti zaklad božanskosti v meni in v Stvarstvu ter v vsakem izmed nas. V Indiji sem se srečevala še z mnogimi Guruji, Swamiji in realiziranimi mojstri. Tudi svet šamanov mi je razkril marsikatero skrivnost življenja. Živorad Mihajlovič Slavinski mi je podajal odgovore v Peatu in Gnosi. V znanje energijskega sveta me je vpeljeval Igor Ziernfeld z znanjem o radiosteziji in bioenergiji. Dr.Eric Pearl mi je podal metodo Ponovne povezave Reconection z Univerzumom in seboj. Prav tako energetski terapevt Nenad Janjetovič Janje s terapevtsko šolo. Spoznavala sem delček po delček sebe tudi v učenju tarota in še in še. Kajti raziskovanje je moje življenje in moja ljubezen. do spoznanja, kdo v resnici sem. Božansko bitje….Jaz. To prepoznavam tudi v vseh vas.

Poseben pečat mi je dala 7 letno šolanje na DU.

Večno spraševanje: Kako to, da sem se rodila na ta svet? Kdo pravzaprav sem jaz, saj nisem samo moje telo? Kaj je moj namen v tem svetu? Privlačila so me potovanja po svetu, saj se čutila, kako se mi koščki sebe vračajo nazaj. Posebno Indija mi je podala izkušnje intenzivnega spoznavanja sebe v širši zavesti.

Obisk Indije pa mi je še intenzivneje odkril plasti moje osebnosti. Petnajst let nazaj sem se prvič dotaknila tal »Bharata«, misteriozne indijske dežele. Že prvi korak je bil dovolj za osvojitev mojega srca. Ob vsakem nadaljnjem obisku, zvrstilo se jih je že dvanajst, sem odstirala tančice okrog svoje Biti skozi srečevanje z različnimi oblikami življenja, rasami, religijami, barvami kože, vonji, okusi, živostjo barv. Kmalu me je pritegnil vedski astrolog z natančnimi uvidi v moje življenje s pomočjo branja natalne djotiš karte.

Odlična učiteljica Mateja Kunc je ravno takrat ustanovila Šolo djotiša. Četrtki so postali moji najlepši dnevi, dnevi druženja s planeti in dragimi sošolci. Djotiš me je očaral s svojo globino, modrostjo, védenjem o življenju, natančnostjo. Grahe (planeti) so mi postajale prijateljice, žive, vsaka mi je nekaj sporočala v svoji govorici. Znanje pridobljeno na različnih seminarjih, vključno z sedemletnim šolanjem na Duhovni Univerzi, se je zlilo s poznavanjem djotiša. Po zaključku šole djotiša sem spoznala tradicionalnega učitelja iz izvorne družine djotiša, dr. Pandita Dinesch Chandra Satija, doktorja djotiša in sanskrta. Rodil se je v Jyotir Mathu v osrčju Himalaje, zibelki djotiša in središča poznavalcev Resnice, reda imenovanega Shankaracharya. Je tudi direktor Himalaya Research Instituta. Že več let v Hramu modrosti Sairama vodi seminarje, djotiš svetovanje in vastu. Pandit je najvišji kastni red, brahmani, ki posedujejo obširno vedsko znanje in so usposobljeni za izvajanje preventivnih mer in odstranjevanja blokad s pomočjo posebnih ritualov Jyagyj.

SEM VEČNI UČENEC ŽIVLJENJA

Sem še naprej učenec in učitelj Življenja. Moji največji Učitelji in tudi učenci so v prvi vrsti moji dve prekrasni hčerki in mož.

Moje poslanstvo

Želim povezati poslovni in duhovni svet.

Želim doprinesti svoj delež svetu pri vzpostavljanju harmoničnosti, notranjega miru, veselja do življenja in samorealizacije.

Zato sem ustanovila Hram modrosti Sairama, v katerem želim povezovatiŽelim podajati znanje sama in s svojimi svetovanji in delavnicami in pa tudi povezovati ostale učitelje v svojem Hramu modrosti Sairama.

Življenje je čudovita igra. Sploh ni tako resna kot si mi predstavljamo. Delujoče se odprimo in prepustimo vsem izkušnjam, odprimo svoje srce, spustimo vsa pričakovanja predvsem pa se veselimo življenja. Dana nam je milost, da smo se sploh rodili v ta svet.

Djotiš mi je izboljšal kvaliteto življenja

Že sam študij me je posrkal vase. Na predavanju so me bila sama ušesa, razjasnjevalo se mi je vse po vrsti… zakaj so se mi dogajale določene stvari… kaj je bil namen tega…kakšne energije stopajo v moje življenje… kdaj imam turbulentno obdobje…katera področja življenja bodo izpostavljena v prihodnosti…kakšne izkušnje želi moja duša…zakaj je prišel v moje življenje ravno ta partner…kateri so moji talenti…katero delo izhaja iz klica moje duše…katero obdobje me podpira pri mojih projektih…katere so šibke točke mojega telesa…veliko bolje razumem zgodbe mojih dveh hčera in moža…
Ko uvidim bolj turbulentno obdobje, naročim pri Panditu dr. Dinesh C. Satiju yagyo. Njegovih trinajst panditov v njegovem institutu zame opravlja obred, da se sprosti zastala energija.

Rojena sem bila (po djotiš analizi) v obdobju raziskovanja in poglabljanja življenja. Od nekdaj se nisem zadovoljila s površnim zrenjem v svet ampak me je vedno zanimalo, kaj je onkraj vidnega. Privlačila so me vsa področja nevidnega od rojstv do smrti. Večno spraševanje; Kako to, da sm se rodila na ta svet? Kdo pravzaprav sem jaz, saj nisem samo moje telo? Kaj je moj namen v tem svetu? Kaj je moja naloga? Vedno me je privlačil svet. Kaj kmalu sem ugotovila, da me vsako potoanje obogati in po vsakem potovanju bolj poznam sebe. Kakor bi se koščki mene zopet vrnili na svoje mesto. Zato je bil širni svet moje pribežališče. Odkrivala sem kraj za krajem…odkrivala delčke sebe. Posebno Indija me je močno povezala z mojimi koreninami. Dala mi je izkušnje močnega spoznavanja sebe v širši zavesti. Zato ni čudno, da me je osvojila vedska astrologija, ki mi je še dodatno razprla zemljevid Majde.

Kdo sem?

Stojim v središču svojega Hrama,

tančica kristalne, valujoče svetlobe me nežno ovija,

tako zelo sem sama, pa vendar popolnoma cela,

šepeta mi na uho…

Njegov jezik mi je poznan, zaznavam ga…

Vem, kaj mi govori…

vodi me k  spoznanju, ne uporablja besed, z občutenjem,

takrat pride spoznanje;

Vem, kdo sem…