KDO PRIHAJA NA DJOTIŠ SVETOVANJE

Vsak človek je unikaten, edinstven, vsak s svojo življenjsko nalogo. Na svetovanje so mi prihajali večina uspešni in motivirani ljudje, ki so se znašli na razpotju življenja ali pa so se jim pojavile težave na drugem področju življenja, morda v zakonu ali pri otrocih.

Pridejo pa tudi ljudje, ki se znajdejo v veliki stiski. Morda so izgubili moč, fokus. Ko se osvetlijo situacije, se veliko lažje vidijo rešitve. Mogoče pa je potrebna zgolj potrditev, da se lahko v mitu ustavimo in smo v aktivni fazi mirovanja. To pomeni z zavedanjem, da se mogoče v loncu »kuha češarika«, ki potrebuje svoj čas.

Poznavanje djotiš karte je koristno za vsakogar. Pridejo obdobja, ko se znajdemo  pred dilemo, kako in kam naprej. Bodisi, ko oseba ne vidi izhoda ali ko se začne spraševati, zakaj se ji to sedaj dogaja. Takrat je priporočljivo, da pogledamo v natalno karto, kjer tudi vidimo, kdaj se bo to obdobje zaključilo in predvsem, kaj je tisto, kar je v to situacijo človeka pripeljalo. Vsak, ki se odloči za svetovanje, se vsekakor že zaveda, da išče rešitev v sebi. Spremeni lahko samo sebe, ne pa drugega. Z spreminjanjem sebe sproži proces sprememb tudi v drugem. Po djotiš svetovanju se nam odpre širše zavedanje življenja.