DJOTIŠ JE NEIZČRPEN VIR MODROSTI

Beseda djotiš je sestavljena iz dveh sanskrtskih besed »djoti«, ki pomeni svetloba in »iša« oz. »išvara«, pomeni Bog Stvarnik. Djotiš torej pomeni ustvarjanje svetlobe ali preprosto je božanska svetloba. Dr.Lad je napisal:

»Atma ( duša) ali čista zavest je svetloba, naše življenje je svetloba. Človekova potreba je spoznavanje te svetlobe.«

V djotišu je skrito mogočno bogastvo metod in tehnik z namenom širiti svetlobo.

Svetloba celo prežene temo s svojo izjemno močjo. Če nam pot osvetljuje svetloba, je veliko lažje hoditi po tej poti, saj lahko prepoznamo ovire in tudi prednosti naše poti. Mnogo lažje se izognemo preprekam in lažje izberemo pravo pot. Djotiš nam omogoči, da bolj izkoristimo svoje potenciale in poslanstvo. Izognemo se lahko slabim odločitvam. Izvemo, kdaj naj si naberemo več moči in kdaj bomo mirno pluli skozi ocean življenja. Omogoča nam več svobode v izbiranju situacij. Pokaže nam, kdaj in kje v življenju lahko pričakujemo zaplete. Djotiš je mnogo več kot prepoznavanje dogodkov. Njegov namen ni predvidevanje prihodnosti.

Djotiš je v stvari zapis naše duše.

S spoznavanjem sebe smo bližje svoji resnični Biti. Delujemo lahko z večjo svobodno voljo. Djotiš nam nudi globoko spoznanje o sebi, o odnosu do svojih bližnjih, do staršev…
Prikaže nam obdobja življenja, ki nas bodo podpirala. A najde tudi rešitve za manj podporna obdobja. V vsaki natalni karti je obdobje »testov«, ki nam jih postavi planet Saturn. Od nas pričakuje zrelost. Lahko nas nagradi ali pa izpostavi situacije, ki zahtevajo večjo pozornost. S tem nam omogoči osebno rast. To je obdobje Sade Satija.

NAMEN DJOTIŠA

Djotiš nam poda možnost

SPOZNATI SVOJO PRETEKLOST,

DA LAŽJE SPREJMEMO IN SPREMENIMO SEDANJOST

TER IZBEREMO ŠE LEPŠO IN BOLJŠO PRIHODNOST.


Vsa naša pretekla dejanja so ustvarila našo sedanjost, tako bodo tudi naša sedanja dejanja ustvarila našo prihodnost. Vse v življenju ima svoj pomen. V modrosti djotiša je vsak posameznik edinstven  in neponovljiv.

 DJOTIŠ IN NJEGOVE PREVENTIVNE TEHNIKE POMAGAJO,

DA UGRIZ TIGRA SPREMENIMO V PIK KOMARJA.

 

Preteklosti ne moremo spremeniti, lahko pa z osvetlitvijo  dogodkov  bolje razumemo njihov pomen. Osvetlimo sedanjost in s širšo zavestjo pogledamo v prihodnost.

Danes občutimo posledice preteklih odločitev, posledice današnjih odločitev pa se nam bodo pokazale v prihodnosti.

  • Djotiš vam odstrne zavedanje v svojo moč
  • Ponudi vam krmilo življenja v svoje roke
  • Osvetli vam življenjska področja: poklic, družina, otroci, partnerski  odnos, finance, zdravje…
  • Jasnejša vam postane področje čustev in osebne rasti
  • Osvetlijo se najtežavnejša področja življenja
  • Ponudijo se vam praktične rešitve s pomočjo preventivnih tehnik in tudi iz ostalih področij osebnostne rasti (Postavitve  družine, Ritual hoje po žerjavici, Karmična diagnostika…)