Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

Prinašalec svetlobe PANDIT DR. DINESH CHANDRA SATI doktor Vedske znanosti in Vedske astrologije ponovno v Sloveniji

28 avgusta, 2018 @ 8:00 dop - 31 avgusta, 2018 @ 5:00 pop

Pandit  Dr.D.C. Sati je doktor znanosti (Ph. D.) Jyotisha ( Vedske astrologije) in sanskrta. Je tudi direktor  Himalaya Jyotish in Yagya institut, izjemno cenjen v mednarodnih krogih poznavalcev vedske kulture in ogromnega števila njegovih konzultantov. V Ljubljani bo nudil

 

OSEBNE KONSULTACIJE

z možnostjo korektivnih ukrepov Yagyja

in

seminar PRIKLIC OBILJA (Laksmi)

 

Osebne konzultacije (razen, če ne potrebujete)in seminar bodo prevajanI v slovenščino.

Pred vami  je resnično izjemna priložnost poslušati osebno razlago vaše natalne karte s pomočjo vedske astrologije (djotiša) iz ust Pandita, doktorja djotiša, ki se je že rodil v tradicionalno družino vedskih astrologov in Panditov v  osrčja Himalaje Jyotir Matha.

Izjemna priložnost je tudi za vse tiste, ki se še niste poglabljali v misterij djotiša  ali ste ga  že proučevali ter ga želite nadgraditi s pomočjo originalnega in temeljitega znanja Pandita Dr. C. Satija.  Podal vam bo tudi osebno iniciacijo. Na seminarjih bomo  delali na vaših osebnih  kartah (na vašo željo, seveda).

PROGRAM DOGODKOV:

28. avgust  2018– torek

 

Osebno djotiš svetovanje  9.00 – 13.00 in  16.00 – 20.00

Djotiš je svetloba, znanje, ki nam omogoča razumeti preteklost,  sprejeti sedanjost in razkriti prihodnost. Omogoča nam uvid v vsa področja življenja: partnerski odnos in ljubezen, dom, posel, zdravje, otroci, duhovnost in še in še. Djotiš je kot zemljevid našega življenja, razkriva nam naše prednosti, potenciale, našo darmo, namen naše inkarnacije in še mnogo več.

29. avgust  2018– sreda

Osebno djotiš svetovanje  9.00 – 13.00 in 16.00 – 18.00

Seminar – Priklic obilja  (Lakšmi ) v  življenje  18.30 – 21.00                                          

Na seminarju Priklic obilja nam bo Pandit Dr.D.C.Sati podal znanje, kako ustvariti pritok obilja ( zdravja, harmoničnih odnosov, sreče, materialnih dobrin ) v naše življenje  s pomočjo chantanja, vedskih zvokov. Seminar se bo pričel s Pujo obilja.(invokacija  moči s pomočjo posebnega rituala). Predstavil in izvedel bo rituale, osredotočene na priklic energije obilja (zdravja, skladnega  in harmoničnega  odnosa z našo okolico in nami, sreče, materialnega bogastva) v naše življenje s pomočjo metode prepevanja Lakšmi manter. Seminar se bo začel z obredom  Lakshmi Puja. (invokacija posebnih moči). Puja so vedski rituali, katerih namen je usklajevanje z zakoni narave, časa, doseganje  večjega  miru  in skladnosti v vsakdanjem življenju  na osebnem kot na poslovnem področju.

Prispevek za seminar

Ppp 35€

30. avgust  2018– četrtek

Osebno djotiš svetovanje   9.00 – 13.00 in 16.00 – 20.00

 

31. avgust  2018– petek

Osebno djotiš svetovanje  9.00 – 13.00 in 16.00 – 20.00

 

1. september 2018 –sobota

Osebno djotiš svetovanje   9.00 – 13.00 in  16.00 -20.00

Dr.Pandit Sati ima dolgoletne izkušnje  skozi tisoče in tisoče osebnih svetovanj. Podal nam bo poglobljen uvid v poslanstvo, darmo,  življenjske naloge in preventivne ukrepe za izboljšanje življenjskih situacij . Pogledali si bomo  tudi praktično na naših  kartah,  katere preventivne mere so se izkazale v njegovi življenjski praksi kot najbolj učinkovite in povedal nam bo, kako najbolj pomagati klientu po analizi karte.

Kdor bi želel, lahko dobi od Dr.Satija iniciacijo  Guru Mantre . Cena za to je 110 evrov.

.     OSEBNO DJOTIŠ SVETOVANJE.

Paandit Dr.Dinesh Chandra Sati je več tisočim ljudem po vsem svetu  nudil osebne konsultacije. Iz vaše natalne karte ( to je nekakšna osebna izkaznica človeškega bitja, ki je zasnovana na rojstnih podatkih) vam pojasni, katero in kakšno obdobje prihaja v vaše življenje, katero področje življenja bo bolj poudarjeno, osvetli in ponudi rešitev ovir, stisk,  problemov. Ponudi korektivne mere za izboljšanje situacij kot so yagye, mantre, kamni, posti, barve in še mnogo drugih načinov.

YAGYA

Yagye so procedure (Vedski inženiring), ki podpirajo in povečujejo pozitivne vplive ter nevtralizirajo ali zmanjšujejo negativne vplive. Lahko preprečimo nekaj, kar se še ni prikazalo. Yagya je postopek , ki deluje na uglasitev človeka z Univerzumom.

  Če vas zanimajo odgovori, pogled v važna življenjska področja je SEDAJ IZJEMNA PRILOŽNOST  za vas. Dobili boste odgovore  in nasvete za vaše dileme, nepojasnene odgovore, stiske, ovire, probleme in pa korektivne mere za izboljšanje situacije.

Pandit Dr.Sati v svojem individualnem svetovanju pripelje svoje kliente do globokih uvidov , spoznanj in razrešitev raznih življenjskih situacij. Lahko se izognete nevarnostim in neželjenim dogodkom. Dobite vpogled, kdaj je najboljši čas za začetek poslovanja, nakup ali prodaja nepremičnin, poroko, načrtovanje otroka, izobraževanje, potovanje, vselitev v hišo in še in še.

Pandit dr.Sati ponuja tudi POSLOVNE konsultacije za lastnike, direktorje podjetij, pa tudi  djotiš analizo za vaše podjetje.

Konsultacije

1./ 60 – minutna – 120 €
2./ 45 – minutna – 100 €
3./ 30 –  minutna – 60 €

Na konsultacijah izveste tudi, katere preventivne mere naj bi uporabili (kamni, Yagije…) za izboljšanje situacije.

Več o tem na www.vedic-astrology.eu  ali

http://www.vedic-astrology.eu/ http://www.astro-yagya.com/ ali

You tube: Na rubu znanosti.DREVNA VEDSKA ZNANOSTI

PREVENTIVNI UKREPI

Podrobnosti

Začetek:
avgust 28, 2018 @ 8:00 dop
Konec:
avgust 31, 2018 @ 5:00 pop
Dogodek Category:

Prizorišče

Hotel Medno
Medno 54
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map