Dr. Zvonko Hočevar

Njegova posebna strast in hobi je raziskovanje zvoka in njegovega vpliva na DNK tako v medicini kot na dušnih in duhovnih področjih. Je mojster zvoka ‘gonga’. Igra vlogo pri povečevanju človeškega potenciala, lastnosti in sposobnosti ter mòči človeka. S tem pomembno prispeva k nadaljnjemu razvoju človeštva na Zemlji.

Izpostavlja temeljna delovanja in praktične energetske uporabe človeškega telesa, misli, čustev… Ugotavlja, da si ljudje ne dovolimo izkušati realnosti življenja, ampak raje samo doživljamo svojo misel o tem. Spodbuja nas k razločevanju med sočutjem, empatijo in resničnim sočutjem kot tretjim, zelo visokim stanjem brezpogojne ljubezni, ki razume, da so posamezniki ‘zaklenjeni’ v miselni obliki pomanjkanja in da prvi dve zgolj prevzemata ‘breme’.

Ponuja odgovore na vprašanje: kako lahko lajšam trpljenje, če sem ujet v iluzije ločenosti?  ‘Lahko!’ Lahko presežem ‘to iluzijo’ in moje misli/dejanja so naravno uglašena na izboljševanje vsega v meni, življenja in mojega izkušanja celote.

Zvonko je nasmejan, inteligenten, pronicljiv in dobrosrčen predavatelj, v žaru polnega zanosa in moči  in vendar čuječ  kot inštruktor meditacije. Vedno je prizemljen, dobrohoten in skromen. Ima uvid vizionarskega dušnega zdravilca, ki z lahkoto presega vse negativnosti ali pravila/dogme raznih ‘organizacij’. Ohranil je smisel za humor in šalo o sebi. Resnost in umirjenost sta zanj različni stvari.